måndag 9 mars 2009

Snart inflyttning =)




























































































Ett tag sen sist eller vad säger man? När man bygger hus så är det väldigt mycket att göra kan vi säga =) Det har som sagt gått ett tag sen sist och hänt väldigt mycket. Om allt går enligt planerna flyttar vi in till helgen nu den 13/3. Fast vågar man säga det och skriva det när det är fredagen den 13? =)
Det som hänt sen sist är alltså en del. Linus, hans pappa, storebror och min lillebror har gjort vårt avlopp, det har även blivit godkänt och klart...skönt!
Min pappa var här uppe och slet som ett djur i ett antal veckor och resultatet blev strålande i såväl badrum, kök, tvättstuga och hall. Det som ska fixas i badrummet är att badrumsinredningen ska på plats, sen är det färdigt. De sista detaljerna i köket fixas nu i veckan då lådor ska på plats och diskmaskin mm. Hela huset är färdigmålat och våra fondtapeter i sovrum samt vardagsrum är på plats och det ser genast mycket roligare ut =) Golvet är lagt i hela huset förutom en liten "snutt" i vardagsrummet som läggs i skrivandets stund.
Vi har redan lämnat vår lägenhet och bor sen en vecka tillbaka hos Linus föräldrar. Det som är skönt är att alla våra möbler redan står uppe i huset, så vi behöver bara förflytta oss själva till helgen och lite småsaker. Det som ska hända nu i veckan är att innerdörrar ska på plats, rörläggaren ska fixa vattnet och alla blandare som ska sättas på plats, panelen på garaget ska upp, de resterande vitvarorna ska upp, tvättstugeinredningen ska sättas upp. Helt enkelt lite här och där som ska göras och vi håller tummarna för att allt går som det ska! Sen blir det att städa lite i helgen innan vi sätter möbler på plats.
Igår var vi även och fyndade på blocket. Vi köpte oss ett väldigt massivt matbord i ek 220x90, stolar har vi inga så de gamla får duga så länge. Sen fyndade Linus även en torktumlare för under tusenlappen så det kan vi leva med =)
En ny uppdatering kommer efter helgen när vi förhoppningsvis flyttat in som sagt =)














1 kommentar:

  1. Wow, vad fint det blir! Fondtapeten i sovrummet är ju helt suverän!

    Kram Ellinor

    SvaraRadera